Tulip Gebruikers Vereniging
Tulip-gebruikersdagen

HomePagina

Tulip-modellen

Diagnose-versies

Gebruikersdagen

Te koop / gezocht

Externe links

Download-pagina

Nieuws van het bestuur

Tulip Contact

Tips en trucs

Geheugenuitbreiding

Processor upgradenTweemaal per jaar wordt een ledenvergadering annex gebruikersdag georganiseerd.

Op de ledenvergadering geeft het bestuur uitleg over het reilen en zeilen van de vereniging. Tevens kunnen alle leden hun inbreng in de TGV kenbaar maken aan het bestuur en de andere aanwezige leden. De notulen zijn voor leden in te zien op onze pagina Nieuws van het bestuur.

Na de ledenvergadering vindt de gebruikersdag plaats. Hier kunnen leden hun eigen computers mee naar toe nemen, om ze aan andere leden te tonen, of om assistentie te vragen bij het oplossen van problemen met Tulip computers.

Verslag 22 April in Borssele
Om halftien kwamen de mensen de boel opzetten voor een heerlijke gebruikersdag. De heren J. Rottier en W. Gal waren er al vroeg.Er zijn ongeveer 20 mensen geweest en wat erg leuk was dat ons lid Freek Heite aanwezig was.
Na wat gepraat te hebben met diverse leden kwamen er mensen met vragen en mensen die een probleem hadden met hun pc. Om 12:00 uur kwamen de broodjes op tafel waarvan we heerlijk hebben gesmuld. De catering was weer voortreffelijk verzorgd door de familie Heesters.
Graag zou ik op zaterdag 4 november aanstaande weer wat meer oude leden verwelkomen zodat de goede oude tijd weer eens bovengehaald word. Graag wil ik gebruik maken om de leden die deze dag hebben geholpen bedanken voor hun inzet.
Ook wil ik langs deze weg onze secretaris beterschap wensen met zijn ziekte; helaas moest hij stoppen met het secretariaat. Wij willen hem bedanken voor de tijd die hij in de vereniging heeft gestopt. Tjark nogmaals beterschap. Wilt U hem een mailtje sturen dan is het adres: email@tjarkvandam.nl, hij zal dit zeker waarderen.
Maar wij hebben een nieuwe secretaris, te weten Diana Kwisthout. Kijk op de pagina Adressen onder secretaris en U weet hoe u haar kunt bereiken. Wij hopen dat Diana gauw haar draai zal vinden om de vereniging weer naar een hoger plan te duwen.
Dit was het weer. Tot zaterdag 4 november en wij zorgen weer voor de koffie en broodje!

Groeten van Jan van der Burg
voorzitter


Hieronder een overzicht van beschikbare impressies van eerdere gebruikersdagen:

5 november 2005 in Borssele
16 april 2005 in Utrecht
6 november 2004 in Borssele
1 november 2003 in Borssele
2 november 2002 in Utrecht
13 april 2002 in Utrecht
24 november 2001 in Utrecht
9 december 2000 in Utrecht.

Hopelijk tot ziens op een volgende ledenvergadering annex gebruikersdag!


© 2006 TGV.