Tulip Gebruikers Vereniging
Gebruikersdag op 6 november 2004 in BorsseleHierbij een verslag van de gebruikersdag van zaterdag 6 November j.l.

Nadat het bestuur eerst een vergadering had gehad bij de voorzitter begon om 11:00 uur de gebruikersdag in Vijverzicht in Borssele. Daar hadden de voorzitter en 3 vrijwilligers al veel apparatuur opgesteld, te weten Jan Rottier, Wessel Gall en Leo Simoskie. Deze mensen worden dan ook bedankt want dat scheelde weer een hoop werk voor de voorzitter.

Om 12:00 uur was er een heerlijk broodje en koffie en thee voor de bezoekers. Deze dag is voor de vereniging bijzonder vruchtbaar geweest er zijn 29 leden geweest en er waren 5 nieuwe aanmeldingen, dus U begrijpt dat als u niet bent geweest U heel wat gemist hebt.

Ook konden wij de oud-voorzitter Jan Klaver begroeten en hij sprak zijn waardering uit voor de mensen die de vereniging nog steeds een warm hart toe dragen.

Graag zien wij U dan ook in april in Utrecht voor de jaarvergadering en tevens de gebruikersdag. Voor meer informatie kunt U altijd terecht op onze website www.tulipgv.nl.

Tot de volgende keer in Utrecht!

Met vriendelijke groeten,

Jan van der Burg
voorzitter
Algemeen bestuurslid Ronald Hillebrand, Wessel Gall en uw voorzitter.
Uw webmaster Michiel Hooijberg en de voorzitter Jan van der Burg.
Jan Rottier met zijn vrouw, en Truus de Niet. Verder de secretaris Tjark van Dam en zijn zoon Mark.
Uw penningmeester André Bosch op de rug gezien en Jan Rottier.
De vijver en het kerkje van Borssele, dat stamt uit de 16e eeuw. Het heeft pas geleden een totale metamorfose gekregen en kan weer jaren mee. Een schitterende foto gemaakt door Tjark.
Van rechts naar links: de penningmeester André Bosch, Jan Rottier achter hem Lies Boom en algemeen bestuurslid Ronald Hillebrand.
André Bosch en Truus de Niet met een vriendin uit Frankrijk, zij is deze dag meteen lid geworden.
Ronald Hillebrand, Michiel Hooijberg en de oud-voorzitter (tevens erelid) Jan Klaver. Leuk dat ook hij hiervoor was gekomen vanuit Dordrecht.
Het computerlokaal in Vijverzicht waar elke dinsdag les wordt gegeven door de voorzitter. Wilt U eventueel ook les hebbben neem dan contact op met hem.

Hopelijk tot ziens op de volgende ledenvergadering annex gebruikersdag!


© 2004 TGV.