Tulip Gebruikers Vereniging
Gebruikersdag op 1 november 2003 in Borsele


Voor het eerst niet in Utrecht: deze keer waren we te gast in buurthuis Vijverzicht in Borssele, de woonplaats van onze voorzitter.
De verzorging daar was prima geregeld. Er waren een heleboel leden uit Borssele en omgeving aanwezig, die anders niet naar Utrecht gekomen zouden zijn. Uit de rest van het land waren wat minder leden aanwezig dan normaal. Totaal ca. 40 leden hebben zich in Borssele laten zien, er konden ook enige nieuwe ingeschreven worden.
De heer Brands had verscheidene zelfgemaakte QBasic-programma's mee en demostreerde die. Voor Jan van der Burg had hij een programma geschreven om de standen van de biljartclub bij te houden.
Hans van Beek had zijn handen vol aan het aan de praat helpen van een voorraadje oude Tulips dat de voorzitter beschikbaar stelde. Deze gebruikt de computers om in Borssele computerles te geven.
Er waren 2 computers bij waar Hans de strijd moest opgeven wegens te veel gebreken.
Niet alleen oude Tulips in Borssele: uw webmaster, Michiel Hooijberg demonstreert zijn splinternieuwe Tulip 700 laptop (Pentium 4 mobile).


Helaas geen Tulip, maar Mark van Dam (de zoon van onze secretaris) vermaakte zich prima met zijn meegebrachte computer.
Zijn vader Tjark hield zich intussen bezig met een van de computers van de voorzitter. Vescheidene keren leek hij het goed te gaan doen, maar uiteindelijk bleek dat er toch nog wat meer tijd aan besteed moet worden.

Hopelijk tot ziens op de volgende ledenvergadering annex gebruikersdag!


© 2004 TGV.